thewarstocome.blogg.se

2016-09-30
23:55:43

Enjoy your night

Sophia placerade händerna rätt när de väl fann sin plats och började därefter röra sig med musiken, hon såg Andy bland de dansande vilket inte var direkt chockande och hon fann även Tyrion med Anne men annars kände hon inte igen de andra. Än hade hon bara träffat en handfull av adelsfolket, något som skulle förändras när de kom tillbaka från Runaria och hon skulle börja med sina lektioner för att bli en rättfärdig prinsessa.
Det var klart att de inte skulle bli avbrutna, en del hoppades nästan på det bara för att få ett tecken från sin far att han än brydde sig. Varje dag saknade hon honom otroligt mycket och hon tänkte på honom mer eller mindre varenda sekund kändes det som. Utan sin far var där en del av henne som saknades, precis som det var utan Dimitri.
"I don't think that will be a problem." Sa hon betryggande med ett leende. Hon ville inte att någon annan man än hennes far avbröt dem, tyvärr hade hon inget val än att säga ja om sådant var fallet för att vara artig men hon ville bara dansa med sin stiliga fästman.
"Everyone wants to dance with the queen and the king tonight."
 
Frånvarande nickade Stephan, han tyckte inte om att prata om vad som hänt - inte med folk de knappt kände. Han visste ju att alla visste om vad som hänt men han ansåg ändå inte att någon hade en rätt att tala om det - det var inte deras angelägenhet.
"They are a part of our family." Förklarade han får Elias och Adriana efter Dani hugt tillbaka mot att hon sagt att de blivit tämjda. Att tämja betydde att man tvingade dem att bli det man ville men Dani hade gett lejonen kärlek och endast kärlek.
"Of course! We did the same with our leopards. Adriana just used the wrong words." Att de blivit förolämpade var väldigt enkelt att se och Elias visste att hans fru inte menat att förolämpa dem på något sätt, han tyckte inte orden tämja var vidare illa men om de nu ansåg det behövde de undvika att använda sig av ordet.
"We hope you will enjoy your night, me and my wife needs to continue to great our guests." Att stanna där riskerade endast i något form av bråk eller att hans fru blev sårad så därför ville Stephan ta henne därifrån så snabbt som möjligt.


written by elisabeth