thewarstocome.blogg.se

2016-07-31
18:19:22

I doubt that

Till en början nickade Danielle endast. Hon var glad att foten var på bättringsvägen, men för stunden kände hon inte direkt för att fira det. Även om hon inte var vidare arg, betydde det inte att hon plötsligt ville ha Sophias sällskap.
"I doubt that." Konstaterade hon endast, en smula kallt, medan hon åter tog upp klänningen för att fortsätta brodera en utav de blåa blommorna. Att säga att Stephan blivit svartsjuk var bara löjligt. Antagligen hade han bara blivit obekväm över deras öppna flirt, aldrig att han faktiskt brydde sig. Han hade ju gjort det klart för henne att han inte brydde sig ifall hon gifte sig eller ej, så länge det var vad hon ville. 
"And yes, he is responding." Tillade hon där efter. Hon var inte på humör att tala vidare om det som de alltid gjort först. Visst ville hon dela allt det som skett med sin vän, men för stunden tvivlade hon på att Sophia ens brydde sig. Den senaste tiden hade det mer verkat som att hon brydde sig för syns skull, så att alla andra skulle fortsätta avguda henne och inte anse henne vara en dålig vän. Det kunde ju förstöra hennes lilla rykte. 
"Did you want anything?" Hon vände blicken emot Sophia, än känslokall. Sophia, Stephan och Dimitri var nog de tre på slottet hon verkligen inte orkade med för stunden. De hade ju varandra, så de behövde ändå knappast henne. Det hade ingen av dem gjort den senaste tiden.
"As you can see, I'm very busy."


Written By Natalie