thewarstocome.blogg.se

2016-09-29
23:47:42

The truth

Leende såg hon på då deras dotter rusade ut på dansgolvet. Då hennes far bar upp henne gav Anne ifrån sig ett lyckligt skratt och i samma stund som hon befann sig i hans armar pussade hon honom nöjt på kinden. Nu såg ännu fler åt deras håll, och Dani tyckte sig höra hur väldigt många smälte över den lilla flickan som så tydligt avgudade sin far. Det var nog extra gulligt i och med att alla kände till det faktum att Anne inte var deras biologiska dotter, men kärlek mellan dem var ändå tydlig.
"Of course we should. It wouldn't be a proper dance without Annie." Hon strök sin flicka över kinden, då hon var så oehört söt... "Do you enjoy being a princess my darling?"
"I do!" Anne log gigantiskt, även om hennes blick inte låg mot Dani alldeles för mycket. Hela tiden såg hon nämligen ut över alla de människor som tittade på dem, och hon var inte sen med att vinka till de flesta. Bedårande. Var det någon som skulle charma folket så var det Anne. 
"And what do you enjoy the most? The attention, or the tiaras?"
"Hm..." Flickan fick plötsligt ett fundersamt uttryck, innan hon sken upp i ett stort leende. "No one calls me a bastard!"
 
Lite undrande såg han på henne. Även om hon använde sig utav ett skämtsamt tonläge, märkte han en viss bitterhet där bakom. Störde det henne att han inte reagerat på att hon inte bar underkläder? Han hade inte direkt tänkt på att det var något hon kunde tolka fel, men nu då han tänkte efter var det ganska så självklart.
"Hey..." Med en rejäl rynka mellan ögonbrynen greppade han mjukt om hennes hand för att dra henne lite närmre - dock inte opassande nära. "You know that I find you very, very attractive, right?"
Han berömde ju hela tiden hur vacker hon var! Men han antog att ord kanske inte var nog ifall hans handlingar inte visade på det.
"The truth is that I can't really think about being too intimate right now. It's not that I don't want to, but everything with Victoria messed up my way of looking at such things." Kanske var han rädd att allt det som hänt med Victoria skulle komma upp igen så fort han hoppade i säng med någon annan. Men det hon gjort hade krossat hans hjärta så pass mycket att lusten lite försvunnit. Det var verkligen inget personligt emot Sophia. 
"It will get better, I promise. But until then, don't you dare forget how beautiful I find you."


Written By Natalie
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: